In de media

Joost en Joost zijn medeoprichters van NatuurKlix Zo kwamen zij o.a. in het nieuws.

12 september 2012

kid_2012_2eprijs

Groep 5 van de Jutter gaat op stap met NatuurKlix – Op de foto in het blauwe shirt wethouder Martijn Vroom, in het groen Mark Kras, staatsbosbeheer, initiator Willem van Vugt (met hoed) en Cora Schram (haarband), Kinderkunstdorp/Natuurschool. Voor NatuurKlix waren aanwezig Joost Bouwmeester en  Joost van der Sluijs en zoon Merlijn. De prijzen werden beschikbaar gesteld door Van der Wiel Bouw.

Vele scholen uit Noordwijk en Noordwijkerhout hebben de afgelopen weken natuurkunstwerken gemaakt. Zondag 2 september sloot Kunst in Duin af met een prijsuitreiking aan de winnende scholen. De 2e prijs, uitgereikt door wethouder Martijn Vroom, bestond uit een fotosafari door NatuurKlix. Groep 5 van basisschool De Jutter uit Noordwijk was de gelukkige, en zal binnenkort de cheque verzilveren! Tijdens Kunst in Duin hielden natuurfotografen van NatuurKlix diverse natuurfotoworkshops voor kinderen en verstandelijk gehandicapten. De reacties zijn enorm vrolijk en enthousiast!Van de komende fotodag met groep 5 van De Jutter zullen we hier een fotoverslag plaatsen.

25 mei 2o12

daltonschool_poelgeestPolders Poelgeest is een prachtig stuk natuur tussen Warmond en Oegstgeest, dat wordt beheerd door Het Zuid-Hollands Landschap. De mooi doorkijk-foto op die pagina is gemaakt door Merel Jongeneelen van groep 7 van Daltonschool De Springplank in Oegstgeest.

Polders Poelgeest was met stralend weer die dag  een prachtige locatie om met Joost en Joost op natuurpad te gaan. Na 10 minuten fietsen begon de natuurfotopret. En met recht pret, want er is in 2 uur tijd geen onvertogen woord gevallen. Na afloop vertelde de fotograaf van NatuurKlixdat hij een aantal foto’s zou selecteren, voor een fotowedstrijd als afronding. Een week na de natuurfototocht  jureerde de klas zelf en koos de winnende foto van een lepelaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s